PRODUCTINFORMATIE: traditioneel Italiaans plat brood. Een soort focaccia van tarwevolkorenmeel, roggebloem en spelt. Het broodje heeft een open kruimstructuur, extra vierge olijfolie en een mix van gierst, lijnzaad en zonnebloempitten. Op steen gebakken. Voor een nog lekkere en knapperig korstje even een paar minuten in de oven. Ideaal om naar eiegen keuze te beleggen voor het ontbijt, lunch of op het buffet.
BEREIDEN: bakken 200°C - 0'/3'.
0005001922
ALLERGENEN: tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en soja en producten op basis van soja.
MOGELIJKE CONTAMINATIE: kamut, melk en producten op basis van melk (incl. lactose)
Wij doen onze uiterste best om de juiste allergenen weer te geven. Echter verandert dit regelmatig en zijn de gegevens onder voorbehoud. Men dient zelf te controleren op het desbetreffende etiket.
Esvica ontwikkelt innovatieve en creatieve producten voor de horeca. Wij ontdekken trends in de markt en leveren hierdoor unieke producten waarmee u uw gasten écht verrast.