Speciaal voor horeca bedrijven

  • Kwaliteit kent geen grenzen
  • Groot in smaak
  • Convenience producten
  • Commerciele productondersteuning
  • Persoonlijk advies
  • Mogelijkheden voor private label
  • Goede levering, koud en netjes op de plek
  • Direct contact opnemen via e-mail of telefonisch via 0314 - 364448

Waarmee kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag? Onze klantenservice staat graag voor uw klaar.

Dagelijks bereikbaar van 8.30 - 17.00 uur.

Fakkelbrood cheddar-mozzerella 1x25 st. (115 gr.)

PRODUCTINFORMATIE: een heerlijk gevulde tarwetortilla op een spies. Deze fakkelbrood spies is gevuld met een vulling van lente uitjes, cheddar en mozzarella. Geen smaakversterkers of aroma's en is vegetarisch. Deze mag niet ontbreken in uw barbecue pakket, maar ook heerlijk als mini wrap op de borrelplank.

BEREIDEN: koud te serveren, op de BBQ, in de oven, in de steamer, op de bakplaat, onder een toaster en zelfs in de frituur. Verwijder alle verpakking voor het opwarmen. Oven - ontdooid 180°C -200°C - 5'/8'. Bevroren: 170°C - ± 13'. Magnetron - ontdooid 450 Watt - 1'. Bevroren 450 Watt - ± 2,5'.

BEWAARADVIES: na ontdooien niet opnieuw invriezen. Consumeer na ontdooiing bij gekoelde opslag tussen 2°C tot 7°C binnen 10 dagen.

0025146505

ALLERGENEN: gluten en glutenbevattende granen, tarwemeel, eieren en producten op basis van eieren, mayonaise, melk en producten op basis van melk (incl. lactose), melkeiwit, kaasmix, selderij en producten op basis van selderij, specerijen (selderie), mosterd en producten op basis van mosterd..

MOGELIJKE KRUISCONTAMINATIE: soja en producten op basis van soja, sesamzaad en producten op basis van sesamzaad en sulfiet.

Meer details

Bestelartikel
Fakkelbrood cheddar-mozzerella 1x25 st. (115 gr.) Bekijk groter

Inspiratie voor de horeca

Zo verrast u uw klant

Esvica ontwikkelt innovatieve en creatieve producten voor de horeca. Wij ontdekken trends in de markt zijn leveren hierdoor unieke producten waarmee u uw gasten écht verrast.

Nieuw! Brood in bakzak.

Boterhammen versgebakken, smaak en geur heerlijk in de bakzak.SALE