PRODUCTINFORMATIE: veelzijdig broodje van croissantdeeg. Getoerd gerezen deeg, opgerold in een papieren bakvorm. Het resultaat is een mooie hoge, ronde croissant die gemakkelijk horizontaal kan worden doorgesneden en zowel voor zoete als hartige toepassingen kan worden gebruikt. Gemaakt met 19% boter (percentage in volledig recept). Heerlijk bij het ontbijt.
BEREIDEN: ontdooien - 30'. Bakken 170°C - 17/19'.
ALLERGENEN: tarwe,gerst, eieren en producten op basis van eieren, melk en producten op basis van melk (incl. lactose).
MOGELIJKE KRUISCONTAMINATIE: spelt, soja en producten op basis van soja, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, selderie en producten op basis van selderie, sesamzaad en producten op basis van sesamzaad en zwaveldioxide en sulfieten in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l uitgedrukt als totaalgehalte aan SO 2 moeten worden berekend voor producten die worden voorgesteld als klaar voor consumptie of als weer in de oorspronkelijke staat gebracht volgens de instructies van de fabrikanten.
Wij doen onze uiterste best om de juiste allergenen weer te geven. Echter verandert dit regelmatig en zijn de gegevens onder voorbehoud. Men dient zelf te controleren op het desbetreffende etiket.
Meer details