Speciaal voor horeca bedrijven

  • Kwaliteit kent geen grenzen
  • Groot in smaak
  • Convenience producten
  • Commerciele productondersteuning
  • Persoonlijk advies
  • Mogelijkheden voor private label
  • Goede levering, koud en netjes op de plek
  • Direct contact opnemen via e-mail of telefonisch via 0314 - 364448

Waarmee kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag? Onze klantenservice staat graag voor uw klaar.

Dagelijks bereikbaar van 8.30 - 17.00 uur.

Welkom bij Esvica Food

Esvica Food BV is een groothandel in koel- en diepvriesspecialiteiten, die gespecialiseerd is in het leveren van innovatieve en creatieve producten voor het horeca segment. Op dit moment zijn wij dé hoofdleverancier bij verschillende horeca gelegenheden in de bredere zin des woords. Na ons jaren gericht te hebben op de omgeving Doetinchem en Arnhem, bevinden er zich steeds meer tevreden horeca gelegenheden buiten onze regio.

Ons assortiment bestaat uit:
aardappelproducten, broodproducten, deeg/pasta, dessert/gebak, dessertijs, diepvriesfruit, fingerfood/snacks, groenteproducten, ijseffecten, ijsversieringen, impulsijs/handijs, 
non-food 21% BTW, room/boterproducten, salades, sauzen, schepijs, snacks en 
vleesproducten.

Een greep uit het assortiment van enkele van onze producten:
Broodproducten: in onze broodlijn zijn innovatieve zelf ontwikkelde producten te vinden, daarnaast werken we samen met verschillende leveranciers, waardoor we u ook altijd een 
ruime assortie van broodproducten kunnen aanbieden.

Aardappelproducten: de keuze in ons aardappelassortiment is erg ruim. Zo zijn er wel een 50 verschillende aardappelproducten bij ons verkrijgbaar. Daarnaast kunnen wij u adviseren over welke aardappelspecialiteiten bij uw gerechten passen.

Nagerechtproducten: Omdat wij van mening zijn: “Waar een klant als laatst mee verrast wordt zal men nooit vergeten” is het dessert het uithangbord van ons bedrijf. De afgelopen 12 jaar zijn wij bezig geweest met het ontwikkelen van dessertijs en kinderijs, wat we op dit moment met trots uitdragen. Daarnaast werken wij ook samen met producenten van kwalitatief hoge ijsproducten uit Italië en België.

Snackproducten: Ook in het ontwikkelen van diverse snackproducten lopen wij voorop in de markt, zo hebben wij een kroket met maar liefst 29% draadjesrundvlees ontwikkeld onder de naam Evers Kroket en zit er in onze frikandel geen paardenvlees verwerkt.


Inspiratie voor de horeca

Zo verrast u uw klant

Esvica ontwikkelt innovatieve en creatieve producten voor de horeca. Wij ontdekken trends in de markt zijn leveren hierdoor unieke producten waarmee u uw gasten écht verrast.

Nieuw! SnackyTower

Serveer: op een unieke en originele manier dé Evers Fingerfoodsnack. Compleet: samen met saus en frites of servetten. Solide: oersterk RVS. Hygiënisch: geschikt voor de afwasmachine.