PRODUCTINFORMATIE: ons nieuwe mini kroketje rendang is een aanwinst voor uw menukaart! Een mini kroket met een ragout van rundvlees, rendangkruiden (kokos, sereh, djerut, perut, knoflook, gember) omhuld met een heerlijk laagje paneermeel. Lekker bij de borrel, maar ook geschikt voor een bittergarnituur.
BEREIDEN: frituren in frituurvet of olie van minimaal 180°C gedurende: bevroren 4' - ontdooid 3 '.
BEWAARADVIES: in diepvries minimaal -18°C tot aangegeven THT datum op de verpakking. Na ontdooien 2 dagen houdbaar in koeling op maximaal 4°C.
0000536282
ALLERGENEN: gluten, tarwe, lupine, mosterdzaad en selderij.
Wij doen onze uiterste best om de juiste allergenen weer te geven. Echter verandert dit regelmatig en zijn de gegevens onder voorbehoud. Men dient zelf te controleren op het desbetreffende etiket.
Esvica ontwikkelt innovatieve en creatieve producten voor de horeca. Wij ontdekken trends in de markt en leveren hierdoor unieke producten waarmee u uw gasten écht verrast.