PRODUCTINFORMATIE: laat uw verrassen door de verfijnde en volle smaak van gekookte ragout met vegetarische draadjes vezel en kruiden. Met dit vega borrelhapje wordt het een heerlijke borrel.
BEREIDEN: frituren in frituurvet of olie van minimaal 180°C gedurende: bevroren 5' - ontdooid 3,5'. Voor het beste resultaat bij voorkeur bevroren bakken.
BEWAARADVIES: in de diepvries minimaal -18°C tot aangegeven THT datum op de verpakking. ln de koeling 2 dagen maximaal 4°C.
0000536256
ALLERGENEN: gluten, tarwe, lupine en selderij.
Wij doen onze uiterste best om de juiste allergenen weer te geven. Echter verandert dit regelmatig en zijn de gegevens onder voorbehoud. Men dient zelf te controleren op het desbetreffende etiket.
Esvica ontwikkelt innovatieve en creatieve producten voor de horeca. Wij ontdekken trends in de markt en leveren hierdoor unieke producten waarmee u uw gasten écht verrast.